Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησής σας ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε τους όρους χρήσης εδώ...

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με τη δικούς μας διανομείς (για Αθήνα), με την ΕΛΤΑ COURIER και με μεταφορικές εταιρείες (για μεγάλες παραγγελίες στην Επαρχία).

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο άμεσα , θα σας καλέσουμε εντός 24 ωρών για να σας ενημερώσουμε για τυχόν καθυστερήσεις.

Οι παραδόσεις συνήθως γίνονται μεταξύ 10:00 με 19:00 γιαυτό φροντίστε να είστε στον χώρο παράδοσης αυτές τις ώρες. Σε περίπτωση που θέλετε συγκεκριμένες ώρες παράδοσης πρέπει να μας ενημερώσετε έγκαιρα και ίσως αυτό υπόκειται σε επιπλέον χρεώσεις.

Συνεργαζόμαστε με την ΕΛΤΑ courier για δέματα έως 30kg. Συνήθως στις χερσαίες περιοχές οι παραδόσεις γίνονται εντός 24-72 ωρών από τη μέρα αποστολής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ Τ.Κ. ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Αναλυτικά:

Αθήνα - Προάστια.

Για την Αθήνα η διανομή των προϊόντων μας γίνεται ΔΩΡΕΑΝ στην πόρτα του πελάτη, για παραγγελίες άνω των 25€

(παραγγελίες κάτω των 25€ έχουν επιπλέον χρέωση 3€).

Η Αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε κάθε περίπτωση η παράδοση γίνεται στο χώρο σας σε 24-48 ώρες. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για δέματα έως 40 κιλά.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει αυτό το βάρος, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

για να καθορίσουμε τον τρόπο αποστολής.

Οι παραδόσεις γίνονται αυθημερόν με δικά μας μέσα μετά από συνεννόηση μαζί σας για την ώρα παράδοσης.

Ευρύτερη Αττική-Μακρινοί προορισμοί.

Για την Ευρύτερη Αττική και συγκεκριμένες μακρινές περιοχές, η διανομή των προϊόντων μας γίνεται ΔΩΡΕΑΝ στην πόρτα του πελάτη, για παραγγελίες άνω των 60€ και βάρους κάτω των 15Kg.

Για παραγγελίες άνω των 15Kg και έως 30Kg η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ Courier με κόστος μεταφορικών 3€ και +1€ για κάθε επιπλέον Kg, π.χ. 16Kg=14€ και ούτω καθεξής. Χρέωση αντικαταβολής με επιπλέον κόστος 1.5€ ευρώ.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Παραγγελίες με αποστολή ΕΛΤΑ Courier έως 5Kg, κόστος μεταφορικών 3€ και +1€ για κάθε επιπλέον Kg, π.χ. 6Kg=4€ και ούτω καθεξής. Χρέωση αντικαταβολής με επιπλέον κόστος 1.5€ ευρώ.

Παραγγελίες από 60€ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ με μεταφορική εταιρεία. Για παραγγελίες έως 60€, τα μεταφορικά είναι 5€.

Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές και προϊόντα  όπου υπάρχει ενδεχόμενο επιπλέον επιβάρυνσης.

Παραγγελίες με ογκώδη προϊόντα (ενυδρεία, σπίτια) ή/και βάρους 15 κιλών και άνω αποστέλλονται μόνο με μεταφορικές και δεν υπάρχει δυνατότητα Αντικαταβολής.

Από τις παραπάνω συνθήκες εξαιρούνται τα προϊόντα της κατηγορίας "Άμμοι γάτας" καθώς πρόκειται για προϊόντα με μεγάλο βάρος.

Έτσι κάθε άμμος έχει σταθερά έξοδα αποστολής ανεξάρτητα το κόστος της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.


Για όλη την Ελλάδα:

Αποστολή σε Boxnow locker για παραγγελίες έως 15Kg και με κόστος 2,5€. ΔΩΡΕΑΝ για άνω των 70€. Πληρωμή μόνο με τραπεζική κατάθεση ή κάρτα.


Επιστροφές.

Μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα τα προϊόντα που έχετε αγοράσει εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στο προϊόν.

Το zooarea.gr σας δίνει το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία και να επιστρέψετε τα προϊόν που αγοράσατε εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Στην περίπτωση αυτή θα σας γίνει επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας, εφόσον το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, δεν έχει καταστραφεί, δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.


Προϋποθέσεις Επιστροφής για το pet shop μας.

Προβληματικό Προϊόν: Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν από κάθε αποστολή παραγγελίας.

Παρ’ όλα αυτά στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα αποδεχόμαστε την επιστροφή του προϊόντος αρκεί να γίνει εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Service για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει άμεσα να ενημερωθεί το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 5719709 και να οριστεί ο τρόπος επιστροφής καθώς και το είδος του προβλήματος. Σε κάθε επιστροφή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα, εκτός της περίπτωσης που το προϊόν να είναι ελαττωματικό, οπότε επιβαρύνετε το zooarea.gr .


Κάθε επιστροφή θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύετε από την απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραγγελία του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης.


Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 - 5719709 ή να μας στείλετε e-mail στο info@zooarea.gr.