Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησής σας ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε τους όρους χρήσης εδώ...

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Ως πελάτης μας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα και να ακυρώσετε το συμβόλαιο μας. Δεν χρειάζεται να μας δηλώσετε τους λόγους. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα ακόμα και αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Για να επωφεληθείτε αυτού του δικαιώματος σας θα πρέπει να μας επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 10 ημερών από την παραλαβή τους, στην αρχική τους κατάσταση και χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία, συνοδευόμενα από το σχετικό αποδεικτικό αγοράς.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος σε εμάς.

Το προϊόν θα αποσταλεί πρωτίστως στο τμήμα Service για έλεγχο προς διαπίστωση ότι η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση, ώστε να αντικατασταθεί με νέο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρωτίστως να ενημερωθεί το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 5719709 και να οριστεί ο τρόπος επιστροφής καθώς και το είδος του προβλήματος.

Αν η επιστροφή των προϊόντων οφείλετε σε δικό μας λάθος, είτε γιατί τα προϊόν είναι ελαττωματικό, είτε γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (λάθος κωδικός), θα σας επιστραφούν τα χρήματα και η εταιρεία μας θα επιβαρυνθεί με το κόστος επιστροφής. Οφείλετε όμως να μας ειδοποιείτε άμεσα.

Τα χρήματα θα σας επιστραφούν εντός 21 ημερών από την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρεία μας.


Διαδικασία Επιστροφής Προιόντων

Λάθος Εκτέλεση Παραγγελίας

·         Αν ο πελάτης επιστρέψει ο ίδιος τα προϊόντα στο κατάστημά μας, γίνεται αμέσως η αλλαγή και μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ίσης αξίας προιόντα.

 

·         Αν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει τα προϊόντα από το χώρο του μέσω Courier, τότε θα πρέπει να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών και και να κάνει αίτημα ώστε την επόμενη εργάσιμη να γίνει η παραλαβή των προιόντων από τον χώρο του.

Μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα την επόμενη εργάσιμη θα σας αποστείλουμε τα προϊόντα που επιθυμείτε ίσης ή μεγαλύτερης αξίας

 


        Χρέωση για τα Μεταφορικά της αλλαγής με Courier Εντός Αττικής: 3,00 €
        Χρέωση για τα Μεταφορικά της αλλαγής με Courier Εκτός Αττικής: 4,90€
 

  • Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι ογκώδης και παραδόθηκε με πρακτορείο ή με δικά μας μεταφορικά μέσα, τότε θα πρέπει ο πελάτης να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών και να κάνει αίτημα ώστε σε 1-3 εργάσιμες να γίνει η παραλαβή των προιόντων και ταυτόχρονη παράδοση της νέας παραγγελίας του. (Ογκώδης Παραγγελία Εντός Αττικής)
  • Σε περίπτωση που η παραγγελίας είναι ογκώδης και παραδόθηκε με πρακτορείο και επιθυμείτε την επιστροφή της θα πρέπει να μεταβείτε στην έδρα του πρακτορείου και να μας στείλετε πίσω το προιόν με χρέωση δική σας. (Ογκώδης Παραγγελία Εκτός Αττικής)

Δεν αναλαμβάνουμε τα έξοδα επιστροφής σε ογκώδη παραγγελία, που δεν αφορά Λάθος Εκτέλεση Παραγγελίας.


Συμφωνώντας με τους όρους χρήσεις κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποδέχεστε τα παραπάνω.Η ίδια πολιτική ισχύει και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.