Για να κάνουμε την εμπειρία πλοήγησής σας ακόμα καλύτερη, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε τους όρους χρήσης εδώ...

Royal Canin

Royal Canin

Σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ειδικές διατροφικές ανάγκες της γάτας και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Royal Canin Ageing +12 Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για γάτες άνω των 12 ετών (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα).Βοηθά στη διατήρηση υγιών των αρθρώσεων χάρη σε ένα υψηλό επίπεδο λιπαρών οξέων ..

1,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€
Royal Canin Babycat Instinctive Κονσέρβα 195gr -10%

Royal Canin Babycat Instinctive Κονσέρβα 195gr

Πλήρης τροφή για γάτες - Για γατάκια από τον απογαλακτισμό έως 4 μηνών και για γάτες κατά τη γαλουχία.Για τα γατάκια 1ης ηλικίας η υφή “mousse” της BA..

3,77€ 3,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,40€

Royal Canin Digest Sensitive Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα) με πεπτικές ευαισθησίες.Η DIGEST SENSITIVE είναι υψηλής πεπτικότητας και βοηθά στη μείω..

1,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€

Royal Canin Instinctive +7 Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για γάτες άνω των 7 ετών (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα).Βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών χάρη σε ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα αν..

1,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Royal Canin Instinctive Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα).Η INSTINCTIVE 12 είναι σχεδιασμένη ώστε να καλύπτει το βέλτιστο διατροφικό προφίλ που ε..

1,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€

Royal Canin Instinctive Jelly Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες.Η INSTINCTIVE in jelly είναι σχεδιασμένη ώστε να καλύπτει το βέλτιστο Μάκρο-Διατροφικό Προφίλ που προτιμάται ενστικτωδ..

1,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€

Royal Canin Intense Beauty Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα).Βοηθά στη διατήρηση της λάμψης του τριχώματος χάρη κυρίως στα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, στ..

1,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Royal Canin Intense Beauty Jelly Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε ζελέ).Βοηθά στη διατήρηση της ομορφιάς του τριχώματος χάρη κυρίως στα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρ..

1,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Royal Canin Kitten Instictive Jelly Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για γατάκια και κυοφορούσες γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε ζελέ).Η KITTEN INSTINCTIVE έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει το βέλτιστο διατροφι..

1,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Royal Canin Sterilised Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για ενήλικες στειρωμένες γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα).Η STERILISED βοηθά στην προαγωγή ενός υγιούς ουροποιητικού συστήματος και β..

1,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€

Royal Canin Sterilised Jelly Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για ενήλικες στειρωμένες γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε ζελέ).Η Sterilised προάγει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Περιέχει Βέλτιστ..

1,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€

Royal Canin Ultra Light Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες με τάση αύξησης βάρους (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα).Η φόρμουλα της ULTRA LIGHT βοηθά στη μείωση της θερμιδικής πρόσλ..

1,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Royal Canin Urinary Care Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα).Βοηθά στη διατήρηση υγιούς ουροποιητικού συστήματος με ισορροπημένα μεταλλικά στοιχεία . Έχει βέ..

1,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Royal Canin Κitten Instictive Gravy Pouch 85gr

Πλήρης τροφή για γάτες - Για γατάκια και κυοφορούσες γάτες (ψιλοκομμένες φέτες σε σάλτσα).Η KITTEN INSTINCTIVE 12 έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να ανταπ..

1,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,50€